Közélet

Késsel és sokkolóval rabolt a gödöllői fiatal

A 19 éves férfi nem zavartatta magát, több alkalommal is kifosztott fiatalokat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 19 éves férfi szeptember elején ment oda Gödöllőn két fiatalhoz, akik egy padon ültek és cigarettáztak. B. Márk cigit kért és kapott a sértettektől. Azt elszívta, majd újabb szálat kért, de a sértettek nem akartak adni neki, ezért bántalmazással fenyegette meg őket, amelynek a hatására eleget tettek a kérésnek.

A gyanúsított szeptember 23-án a kezében egy pillangókéssel ment oda egy gödöllői parkban három fiatalhoz és pénzt követelt tőlük. Elvette az egyik fiú tárcáját, kivette belőle a pénzt, majd az üres tárcát visszaadta. Ettől a sértett barátai is megijedtek és átadták a gyanúsítottnak a náluk lévő pénzt, illetve cigarettát.

Egy héttel később B. Márk a gödöllői vasútállomás közelében öt fiatalhoz ment oda, egyikük combjához egy sokkolót tartott és közben pénzt követelt. A fiúk megijedtek a gyanúsított fenyegető fellépésétől és attól, hogy a sokklót használni fogja, ezért a náluk lévő pénzt odaadták.

A gödöllői rendőrök a napokban azonosították és a lakásán elfogták a 19 éves férfit. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság pénteken elrendelte a rabló előzetes letartóztatását.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik