Közélet

Az anyja kezéből próbálta kirángatni a babát egy bohócnak öltözött idióta – Videó

A bohóc egy buszmegállóban próbálta elragadni a gyermeket az édesanyja karjaiból.

Tiffany Martin a buszra várt egy éves kislányával, Kasanival a kezében, mikor az őrült bohóc kék parókában és pöttyös bohócruhában beszélni kezdett a kicsihez. “Ott ült mellettünk, és csak mosolygott a kislányomra. Aztán megszorította a kezét és megpróbálta kirángatni a karjaimból. Visszarántottam és jól megvertem ezt az őrültet” – nyilatkozta az anya egy hírcsatornának.

A bohóc ekkor futásnak eredt, az anya pedig hívta a rendőrséget, akik átkutatták a környéket, de nem találták meg a férfit. Az incidens tegnap délután történt a kaliforniai Concordban.

A környéken egyébként nem ez volt az első bohóctámadás, az elmúlt egy hétben többször is előfordult az iskolák környékén, ami miatt érthető módon a szülők és gyerekek is rettegnek.

A fairfieldi rendőrség hétfőn Twitteren is kapott fenyegetéseket. “Álljatok készen, jövünk. Jövünk értetek” – ez állt az üzenetekben.

“Az elmúlt napokban több vészjósló üzenetet is kaptunk, amik miatt megerősítettük a környéken a rendőri jelenlétet. A gyerekek biztonságban vannak” – mondta a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik