Közélet

Meghalt a rendőrnő kislánya, akit az anyja órákra a forró autóban felejtett

A rendőrnő az autóban hagyta a gyermekét, míg meglátogatta egy férfi kollégáját annak házában. Az autó túlmelegedett, a kislány szervezete nem bírta a hőséget.

A 3 éves Cheyenne Hyert a kórházban halottá nyilvánították, az anyját pedig felfüggesztették, miután a nő órákra a járó autóban hagyta a gyermeket. Az anya, Cassie Barker és kollégája, Clark Ladner tehetők felelőssé a halálesetért, ami Mississippiben történt még pénteken. A nyomozás jelenleg is tart, felfüggesztésük az ügy lezárásáig érvényben marad.

Az is kiderült, hogy Barker lányát már korábban elvették tőle egy másik hasonló eset miatt, ami még mindig tárgyalás alatt van. “Még nem tudni, mi lesz az ítélet, de nem állnak jól a dolgok. Meglátjuk, mire jutunk a bizonyítékokkal” – mondta az ügyész.

Az autóban egyébként ment a légkondícionáló, ezért nehéz megállapítani a halál okát, de az elsődleges vizsgálatok megállapították, hogy a túlmelegedett autó okozta. A kislány halálát a rendőrség belső ügyként kezeli. A halottvizsgálat eredményeit a hét végére várják.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik