Közélet

Autóüveggel verekedett a részeg fiatal Keszthely mellett

Vannak, akiknek egyáltalán nem számít az, hogy kivel balhéznak.

Túlságosan erősre itta magát egy huszonöt éves srác, majd egy szórakozni vágyó csapatnak kezdett el emberkedni. A férfi végül mégsem a szidalmazott bandán vezette le az agresszióját, inkább egy autó hátsóüvegét törte be. Megfontolt döntés volt, hiszen az autóüveg biztosan nem üt vissza.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság vádemelést javasolt egy 25 éves szombathelyi fiatalember ellen, aki még nyáron, Vonyarcvashegyen, egy szórakozóhely parkolójában agresszíven viselkedett és szidalmazott egy társaságot. A szóváltást követően pedig a kezével törte be az ott parkoló autó hátsó ablakát.

A rendőrök a 25 éves szombathelyi fiatalemberrel szemben garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Az alkohol agresszivitást kiváltó hatása természetesen senkinek sem újdonság. Ez a nő például mindent szétdobált, amiért nem szolgálták ki alkohollal, sőt még a pultosnak is nekiment.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik