Közélet

Nem zavarta a tanárt, hogy a diákjával szexel, aki még csak 15 éves

A 24 éves férfi 14 alkalommal szexelt 15 éves tanítványával. A tanársegéd azt állítja, nem volt tisztában a kislány korával. Ezt nehéz elhinni neki.

A lány előkészítőre járt a tanársegédhez, 14 alkalommal szexeltek is az órák után. Hamid Bhatti ékszerekkel, szerelmes levelekkel halmozta el a lányt, mielőtt a hálószoba padlóján a magáévá tette. A lány persze beleszeretett tanárába, mert nagyon jóképűnek találta. Az iskolában azelőtt csak ritkán találkoztak, a lány a Facebookon vette fel vele a kapcsolatot, ahol telefonszámot is cseréltek.

Mások akkor figyeltek fel rájuk, mikor a lány egy nap puszit dobott az ablakon keresztül a férfinak, aki ezt viszonozta is. Később azt állították, az egész csak egy vicc és nem történt köztük semmi. Persze az igazság az, hogy ekkor már szexeltek, és a következő nyolc hónapban folyamatosan összejártak.

Az ügyészek azt is kiderítették, hogy egy alkalommal úgy voltak együtt a férfi lakásán – miután egy buliban jól berúgtak –, hogy, míg ők a padlón szexeltek, a lány egyik tini barátnője a férfi ágyában aludt. Ezen kívül a lány kapott tőle egy nyakláncot és egy “Szeretlek”-feliratú párnát is, ahogy az a tárgyalás során kiderült.

A férfi tagadja, hogy szexuális kapcsolatban állt volna a lánnyal a 2014 és 2015 közötti időszakban, a lány pedig a tárgyalások során végig hazudott a bíróságnak, hogy megvédje a férfit, aki megrontotta.

2014 júniusában a férfit kirúgták, és a gyermekvédelmiseket is bevonták az ügybe. Bhatti ezután egy étteremben kezdett dolgozni.

A bíróságon most kiderült, hogy Bhatti hívta randira a lányt, és még azon a héten, 2014 májusában meg is történt az első együttlét. A lányt júliusban kérdezték ki először a rendőrségen, miután bevert szemmel jelent meg az iskolában. Azt állította, hogy elesett. Az anya októberben hívta fel először a rendőrséget, mikor talált egy szerelmes levelet a lánya holmijai között. A férfi ellen távoltartási végzést kértek, amit ő persze figyelmen kívül hagyott. A lánynak 2015 februárjában nyoma veszett, a rendőrség pedig egyből Bhatti házához sietett, ahol meg is találták a tinit.

Bhattit 2015 júniusában tartóztatták le kiskorúval történő szexuális együttlét vádjával. A lány ekkor már 16 éves volt, és végre bevallotta a teljes igazságot. Innentől nem volt visszaút, Bhatti magára vállalta a bűnösséget, de továbbra is azt állítja, hogy nem volt tisztában a lány korával. A tárgyalások folytatódnak.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik