Közélet

Megmutatjuk, hogy milyen egy óbudai drogültetvény – Videó

Egy óbudai erdős területen gondozgatta egy férfi az ültetvényét. A kutyája buktatta le.

Állampolgári bejelentés érkezett a III. kerületi kormányhivatalba arról, hogy a Podolini utca környéki erdős területről huzamosabb ideje visszatérően hallják az ott lakók egy kutya ugatását. A hivatal munkatársa és egy önkormányzati képviselő kiérve a helyszínre sem kutyát, sem embert nem talált, azonban az ott lévő faház környékén vadkenderre hasonlító ültetvényt vettek észre, ezért értesítették az óbudai rendőrkapitányságot.

A kiérkező rendőrök a faházban egy férfit, valamint a kutyáját és a közelben 109 tő – igazságügyi botanikus szakértő előzetes szakvéleménye alapján – marihuánát találtak. Az intézkedő járőrök értesítették az Állategészségügyi Szolgálatot, akik a IX. kerületi ebtelepükre vitték a kutyát. A nyomozók lefoglalták a kábítószert és a férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

K. Tibor 25 éves budapesti lakossal szemben a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-birtoklás bűntett miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le. A rendőrség előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik