Közélet

Az utcán molesztálta a nőket egy perverz Kiskunfélegyházán, most bíróság elé kerülhet

A 44 éves férfi már előzetes letartóztatásban van.

Vádat emelhetnek azzal a férfival szemben, akinek egyik szórakozása az volt, hogy nőket molesztált. A 44 éves J. István akkor bukott le, amikor egy kiskunfélegyházi nő június 6-án bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy egy nappal korábban egy ismeretlen férfi az utcán hátulról megszorította, majd magához húzta és nem akarta elengedni. A sértett ellenállt és segítségért kiáltott, ezért az elkövető elmenekült a helyszínről.

Az ügy felderítése érdekében nyomozócsoport alakult, melynek tagjai néhány napon belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2016. június 14-én egy gátéri tanyán fogtak el.

Az eljárás során beszerzett információk alapján J. István megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2016. június elején két gátéri nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett és inzultálta őket.

A 44 éves férfit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a nyomozási bíró június 15-én elrendelt.

A rendőrök az eljárást a napokban befejezték, a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik