Közélet

Az autó karosszériájába verte bele barátnője fejét egy elvetemült férfi

Személyi szabadság megsértése, zaklatás és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség.

A 29 éves férfi és barátnője 2013 nyarától voltak szorosabb kapcsolatban, közöttük gyakoriak voltak a veszekedések, melyek miatt a nő többször szakított, de a kapcsolatukat mindig helyre állították. Még 2014 júliusában Miskolcon autóval közlekedtek, amikor ismét veszekedni kezdtek. A nő ki akart szállni az autóból, azonban a vádlott ezt nem engedte. A nőt többször megütötte, fejét a karosszériába verte.

Kis idő múlva megálltak és a férfi kirángatta az autóból a sértettet, akit durván bántalmazott, majd visszalökte a gépkocsiba és akarata ellenére Taktaharkányba vitte. A nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A sértett ekkor döntötte el, hogy végleg szakít a férfival. Ebbe a vádlott nem nyugodott bele és 2014. szeptember végéig telefonon és személyesen is próbálta felvenni vele a kapcsolatot. Ennek során több mint ötszáz alkalommal hívta, szöveges üzeneteket küldött és a lakásán is zaklatta, önkényesen beleavatkozva magánéletébe, napi életvitelébe. Az ügyészség a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását javasolta a bíróságnak.

(Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik