Közélet

Tragédia Csongrádban: egy féltékeny férj csontozó késsel szúrta meg a feleségét

Egy iharosberényi férfi kegyetlenül felhúzta magát azon, hogy a felesége megcsalja. Végül egy hatalmas késsel vett elégtételt. Nem csak a nő sérült meg.

A 25 éves férfi és felesége hat éve éltek házasságban, az asszony azonban összeszűrte a levet férje barátjával. Még az egyik februári napon a késő esti órákban – amikor a vádlott nem volt otthon – a nőt felkereste a barátja, akiket az időközben hazatérő férj az utcán talált, és az egymás iránti viselkedésükből rájött, hogy a felesége és barátja között szerelmi viszony van, amitől indulatos lett – írja közleményében a Csongrád Megyei Főügyészség.

Az asszony a vádlott elől elmenekült, azonban a férfi utolérte, hajánál fogva a földre rántotta és az utcán vonszolta, miközben egyszer fartájékon, egyszer mellkason szúrta az időközben magához vett 16,5 centis csontozó késsel. A nő segítségére sietett barátja, akit a vádlott szintén mellkason szúrt. A sértettek életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

A vádlott előzetes letartóztatásban van, az ügyészség vele szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik