Közélet

Kétszer is kiraboltak egy pápai utazási irodát

A 34 éves férfi nem volt szívbajos, végül mégis feladta magát.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ugodi férfi még tavaly december 22-én Pápán, a Fő utcán lévő utazási iroda alkalmazottját egy gáz-riasztó fegyverrel megfenyegette, majd arra kényszerítette, hogy átadja részére az üzletben lévő készpénzt. A 34 éves férfi ezután idén január 30-án ugyanabba a pápai utazási irodába tért vissza a korábban is használt fegyverrel, és felszólította az ott dolgozó nőt a bevétel átadására. Az alkalmazott a fenyegetés hatására több millió forintot adott át a rablónak, aki mindkét alkalommal elmenekült a helyszínről.

A férfi felderítésére nyomozó csoport alakult, Pápa illetékességi területéhez tartozó településeken a közintézményekben, szórakozó helyeken kifüggesztették az ugodi férfiről készült kamerafelvétel fényképeit. A 34 éves férfi nap mint nap találkozhatott lakóhelyén és Pápa területén a róla készült fényképekkel, majd az elmúlt napokban feladta magát a rendőrségen.

A 34 éves ugodi lakos mindkét bűncselekmény elkövetését beismerte, az illetékes bíróság június 13-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik