Közélet

Szexuálisan zaklattak és kiraboltak egy 69 éves nőt Esztergomban

A ismeretlen férfit keresik. Aki tud valamit, hívja a rendőrséget, akár 200 ezer forintot is kereshet vele.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen szexuális erőszak, valamint kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes még április 13-án 20 óra körüli időben Esztergom-kertvárosban, a Tópart útról nyíló földes, murvás úton a 69 éves sértettet földre lökte, majd szexuálisan inzultálta. Ezt követően az elkövető a sértett kézi táskáját felkapta és azzal elfutott.

A férfi személyleírása: fehér bőrű, kb. 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, kb. 60 kilogramm, 27-28 év körüli férfi. A haja világos, szőkés, mely az általa viselt világos színű kötött sapka alól a homlokára lógott.

Valahogy így nézhet ki:

eroszakolo_kecskemet

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 ezer forintot ajánlott fel annak a nyomravezetőnek, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik