Közélet

Milyen gyermek lesz abból, akinek már a szülei is bűnözők?

Az anya a saját gyermekét vitte magával, amikor lopni ment.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves anya június 1-jén kiskorú gyermekével együtt bement egy kunszentmiklósi áruházba, ahonnan illatszereket lopott el. Ezt az üzlet biztonsági őre, valamint a többi alkalmazott is észrevette, akik rögtön szóltak, hogy vissza kéne adni az elcsent árukat. A nő ezt követően dulakodni kezdett a biztonsági őrrel, akit bántalmazott és meg is fenyegettet. Végül visszaadta az ellopott termékeket, majd távozott az áruházból.

De nem maradt ennyiben az ügy, a kunszentmiklósi rendőrök a bejelentést követő két órán belül a lakásán elfogták N. Kingát és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás során az is kiderült, hogy a 28 éves nő május 28-án és május 31-én is megjelent ugyanabban az áruházban és különböző kozmetikai termékeket vitt el, persze fizetés nélkül.

A nőt őrizetbe vették és jelenleg előzetesben várja a sorsát, a kilátásai nem túl jók, hiszen a lopáson kívül kiskorú veszélyeztetése miatt is nyomoznak ellene.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik