Közélet

A saját házában öltek meg egy 80 éves bácsit

Az egyelőre ismeretlen elkövető lopni ment, de előtte végzett az idős férfival.

Nem találják azt a férfit, aki még május közepén betört egy túronyi házba, megölte az ott tartózkodó 80 éves bácsit, ellopott különböző értéktárgyakat, majd elhúzott a helyszínről.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánl fel annak, “aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti”. Ha erre szükség van, a rendőrség a tanú védelmét is biztosítja, a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A rendőrség azt kéri, hogy, aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen vagy hívja a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-72-504-400-as számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik