Közélet

Ezek a szolnoki bringatolvajok mindent megtettek azért, hogy lebukjanak

A két férfi annyira berezelt a rendőrök láttán, hogy szinte tálcán kínálták fel magukat a járőröknek.

Ennek a sztorinak több tanulsága is van, az első, hogy akkor sem érdemes bűncselekményt elkövetni, ha már valaki nagyon el van keseredve és nem lát más kiutat. A második: ha valaki mégis bűnöző akar lenni, akkor legalább legyen meg a magának való esze. Nos, ez a két szolnoki bringatolvaj már ott elrontotta, hogy tolvajnak állt, de volt itt más probléma is.

A két gazfickó még pénteken döntötte el, hogy ellopnak pár bringát. A szolnoki vasútállomáson neki is álltak a munkának, elkötöttek egyet, amellyel elindultak. Amikor az épp arra járó rendőrökkel találkoztak, az egyik azon nyomban eldobta a lakat levágásához használt csípőfogót. Erre persze gyanúsak lettek, le is kapcsolták őket, és rögtön kiderült, hogy ők nemrég lopták a bringát, a táskájukban ott is volt a levágott biztonsági zár.

A helyszínelők a tárolóban lévő többi kerékpárt is átvizsgálták és kiderült, hogy a tolvajok egy másik bicikli lakatfején is megbontották a műanyag borítást, azonban a drótot nem tudták elvágni. A nyomozók a 38 és 47 éves férfit lopás és lopás kísérlete miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik