Közélet

A férfi embereket ölt és megcsonkította péniszét egy egyiptomi isten sugallatára

A férfi állította, hogy ő Apóphisznak, az egyiptomi mitológia óriáskígyójának parancsait követi.

A 30 éves Nikko Jenkins 2013-ban, 10 szabadult a börtönből, majd pár nappal ezután megölt két embert a nebraskai Omahában egy vadászpuskával. A holttesteket később egy pickup terepjáróban találták meg. Ezután még két személlyel végzett a férfi.

A sorozatgyilkos ügyében az ítélethozatal évekig váratott magára, mert az elmeorvosok nem tudták eldönteni, hogy a férfi beteg-e. Jenkins váltig állította, hogy az egyiptomi mitológia óriáskígyója, Apóphisz sugallatára csinált mindent. Letartóztatása után megcsonkította saját péniszét, hogy az egy “kígyóistennek” nézzen ki. Emellett megpróbálta a 666-os számot a homlokára vésni, ami nem sikerült neki, mert a tükörben állva csinálta, így fordítva írta a számjegyeket.

Végül azonban arra jutottak az orvosok, hogy eléggé tiszta volt az elméje ahhoz, hogy tudja, mit csinál. A bíróság ezért most halálra ítélte a férfit, aki azóta sem mutatott megbánást a bűnei miatt. Az államban ez volt az első halálos ítélet, mióta tavaly visszaállították a büntetésformát.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik