Közélet

A férfi a kocsija után kötötte a volt feleségét, és úgy húzta végig több utcán

A nő hetekig kómában volt, miután a volt férje kötelet akasztott a nyakára, és a kocsi hátuljához kötve több utcán végighurcolta.

Kader K. és férje, Nurettin B. a kurd származású német pár 2013-ban házasodott össze, 2014-ben közös fiuk is született. De 2015-ban elváltak, és ezután a gyermeknevelés költségei miatt összevesztek. November végén aztán nagyon elfajult egy vitájuk. A férfi megszúrta volt nejét, egy fejszével fejbe verte, aztán kötelet akasztott a nyakára, és a kocsijához kötötte, majd így hurcolta végig több utcán, az aszfalton és a köveken. Ráadásul mindezt a kétéves kisfiuk is látta.

A horror addig tartott, amíg a kötél el nem szakadt. A nő ezután kórházba került, és hetekig kómában volt. Komoly agysérüléseket szenvedett, és még évekig kell majd terápiára járnia. A gyermeket pedig a látottak okozta trauma viselte meg. A férfi ügyvédje a volt férjben felgyülemlett érzelmi feszültségre hivatkozott. Nurettin B. elismerte a gyilkossági kísérletet, de állította, hogy eredetileg magával akart végezni. Még tart a tárgyalás.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik