Közélet

A nő megölte kislányát, a holttestét pedig kidobta az erkélyről

A szomszédok végignézték, ahogy a kegyetlen anya kivonszolja gyermeke élettelen testét az erkélyre, majd hatalmas kínlódás után kilendíti a korláton. Egy biztonsági kamera ráadásul az egész borzalmas jelenetet rögzítette.

Az incidens az ukrajnai Energodarban történt. A 45 éves Svetlana Sheleveystert gyilkossággal vádolták meg, miután a szomszédság szeme láttára megszabadult kislánya maradványaitól. A nyomozás kiderítette, hogy a nő otthonukban gyilkolta meg 12 éves gyermekét. Persze, miután ledobta a lány testét a földre, megpróbált elmenekülni, de szerencsére a rendőrök időben kiértek és le tudták tartóztatni.

A nő egyébként évek óta súlyos mentális problémákkal küzd, amit a védője valószínűleg fel fog használni a tárgyalás során, hogy enyhített büntetést kérhessen a gyilkos anyának. A szomszédok elmondása szerint példás családi életet éltek, és mindig úgy tűnt, hogy Svetlana szépen bánik a gyermekével. “Jó tanuló volt és mindig szeretettel fordultak egymás felé. Nem is értem” – mondta egy szemtanú. A nő jelenleg előzetesben van.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik