Közélet

Egy férfi megkötözött holttestére találtak egy házban

A rendőrség gyilkosság miatt indított nyomozást, de egyelőre semmilyen információval nem tudtak szolgálni, annyira rejtélyes az eset.

A 20 év körüli Mark Shaw megkötözött holttestét az angliai County Durham városában találták meg egy házban. A vizsgálatok bebizonyították, hogy a férfit súlyosan bántalmazták is, mielőtt megölték. A rendőrség egyébként még nem hivatalosan nevezte meg az áldozatot, mert még nem biztosak benne, hogy valóban Mark Shaw holttestére bukkantak-e. A halál oka is ismeretlen.

“A járőrök egy bejelentés miatt mentek ki a házhoz, ekkor találták meg a fiatal testét a hálószobában megkötözve. A házban nem volt más rajta kívül” – mondta a rendőrségi szóvivő. A nyomozás idejére az egész utcát lezárták, mindenhol rendőrök voltak. Jelenleg szemtanúk után kutatnak, akik segíthetnek elindulni bármilyen nyomon. Egy nagyon kis faluról van szó, alig 1000 lakossal, ezért érthető, hogy mindenki retteg attól, hogy egy gyilkos ólálkodik a környéken, de a rendőrök próbálják nyugtatni az embereket.

Pár órával a bejelentés után letartóztattak az ügyben egy 19 éves nőt és egy 25 éves férfit, de még nem lehet tudni, hogy megváldolják-e őket.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik