Közélet

A férfi megőrült, megölte az exét és agyonverte a nő fiát is

Mint kiderült, a férfinak krónikus fülzúgása volt, amitől teljesen elment a józan esze. Megtámadta és meggyilkolta volt élettársát, majd a nő 22 éves fiát is bántalmazta. Végül öngyilkos lett.

A 44 éves Vincent Nagle megverte és megfojtotta volt élettársát, a 38 éves Claire Patont. Ezután elment a házba, ahol azelőtt együtt éltek, és ott rátámadt a nő 22 éves fiára, Nathanre is. A fiatalt brutálisan összeverte, aztán otthagyta. Nathannek az volt a szerencséje, hogy még volt ereje kimenni az utcára, ahol egy járókelő kihívta a mentőket a vérző fiúhoz. Azonban itt még nem ért véget az ámokfutás. Nagle fogta magát, autóval az angliai Nottinghamshire-hez közeli autópályához ment kocsival, majd kiszállt és a forgalomba rohant. Egy kamion elütötte, a férfi a helyszínen szörnyethalt.

A férfi egyik ismerőse elmondta a rendőröknek, hogy Vincentet az utóbbi hónapokban krónikus fülzúgás gyötörte, és egyre kevésbé volt képes elviselni. Valószínűleg ez a borzalmas tünet okozta az ítélőképességének elvesztését, ami a tragédiához vezetett.

A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben, de senkit nem tartóztattak le.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik