Közélet

Az apa megfojtotta hatéves kislányát, holttestét pedig az ágyba fektette

A férfi a kutyáik tetemei mellé fektette hatéves kislánya holttestét. Mindezt bosszúból azért, mert a felesége elhagyta.

A 44 éves Darren Flux-Edmonds a kádban fojtotta meg hatéves kislányát, Keziaht, majd felakasztotta magát. A kicsi holttestére a hálószobában találtak rá. A kis karjait az apja úgy rendezte, hogy ölelje a kutyáikat, Arnie-t és Maximust, akiket szintén a férfi gyilkolt meg. Az egyébként súlyos depresszióval küzdő Darren küldött egy SMS-t feleségének, Nikkinek, mielőtt öngyilkos lett. “Gratulálok. Mindent elvettél tőlem. Most én is csak az emlékeket hagyom meg neked” – így szólt a hátborzongató üzenet.

A nő 12 év házasság után költözött haza az édesanyjához az angliai Isle of Wightba, a felügyeletet pedig megosztották egymás közt volt férjével. Amikor megkapta az SMS-t, azonnal hívta a rendőrséget, akik először Darren holttestére bukkantak rá, majd megtalálták a kislányt és a kutyákat is. A halottvizsgálat bebizonyította, hogy a gyermek gyilkosság áldozata lett nagyjából fél órával azelőtt, hogy a férfi felakasztotta magát.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik