Közélet

A férfi kegyetlen módszerrel gyilkolta meg a barátnőjét egy hajókiránduláson

A bátor édesanya feláldozta magát, hogy megmentse egy kislány életét.

A 28 éves Daytona Beach-i Crystal egy éve ismerkedett meg a 42 éves Thomas Prinsszel. Tavaly augusztusban a pár elment egy kirándulása a férfi hajóján, és a hétvége nagyon jól kezdődött. Azonban a hangulat hamar megváltozott. Crystal és Thomas veszekedni kezdtek, és a nő annyira megijedt a férfitól, hogy fogta magát és beugrott a vízbe, majd elkezdett úszni. A közelben észrevett egy hajót, és elindult felé.

A hajó tulajdonosa, James Wagner meghallotta a nő segélykiáltásait, majd kiment érte és felhúzta a fedélzetre. Mikor a nő elmesélte, hogy mi történt, James felajánlotta neki, hogy kiviszi a partra, azoban mikor Crystal megtudta, hogy a férfi kislánya is a hajón van, gondolkodás nélkül visszaugrott a vízbe. “Ha segít nekem, magukat is megöli” – ez volt az utolsó mondata. A férfi azonnal értesítette a rendőrséget, akik pár óra múlva megtalálták Crystal holttestét a vízen lebegni. A halottvizsgálat bebizonyította, hogy megfojtották, és tetőtől talpig tele volt sérülésekkel is.

A férfit csupán hat órányi tanácskozás után bűnösnek találták Crystal meggyilkolásában. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Mirror 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik