Közélet

A 15 éves fiú kegyetlenül megtámadta az osztálytársát – Videó

A szivatás nagyon rosszul sült el, óriási verekedés lett a vége.

A 15 éves Maria P. viccből leöntötte az osztálytársát egy pohár vízzel. A lány csak szivatásnak szánta, de a fiú, Artem Kh teljesen elvesztette a fejét, lökdösni és ütni kezdte társát. A diákok épp szüneten voltak az oroszországi Irkutsk városában lévő középiskolában, amikor az incides történt. A fiú 10 alkalommal húzott be a lánynak tiszta erőből, a többieknek kellett lerángatniuk róla, azonban mielőtt el tudták volna vinni onnan, még kétszer azért sikerült megrúgnia, amivel szintén a fején találta el az áldozatot.

A brutális támadást videóra vették, a felvétel pedig bejárta a netet. Azonban a történetnek itt még nincs vége. Tanítás után Maria öt barátja megvárta, míg Artem kimegy az iskolából, majd sarokba szorították és rúgni kezdték. Egy biztonsági őrnek kellett kimenekítenie a fiút. “Megérdemelte, amit kapott. Mikor a támadói megláttak, azonnal elrohantak persze. Nem tudom azt mondani, hogy túlzásba vitték a bosszút, mert ez nem lenne igaz” – mondta az őr.

A fiút felfüggeszthetik tettéért, és valószínűleg a szüleinek büntetést is kell majd fizetniük a fiúk viselkedése miatt.

Daily Mail

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik