Közélet

A bíróság engedélyezte, hogy a 16 éves lány továbbra is szexelhessen 48 éves nagybátyjával

A lány még csak 14 éves volt, mikor először lefeküdt a nagybátyjával. Tavaly együtt szöktek meg, de a rendőrség felkutatta őket és az ügy bíróságra került.

A brandenburgi tinédzser nem hajlandó feladni kapcsolatát középkorú nagybátyjával. A szökés után kénytelenek voltak visszatérni Németországba, de szakítani nem akartak. A bíróság szerint ha kényszerítenék őket, hogy fejezzék be a kapcsolatot, az a kislány jólétére fenyegetést jelentene.

Egyébként a kapcsolatot a szülők jelentették be a rendőrségen. A lány hetekig egy pszichiátriai intézetben volt, remélték, hogy orvosi segítséggel talán sikerül jobb belátásra bírni, de nem így lett. Csak akkor engedték ki, mikor egy ügyvéd segítségével sikerült bebizonyítania, hogy saját döntéséből van a férfival.

A pszichiátriai vélemények azt bizonyítják, hogy a lány átlagon felüli intelligenciával rendelkezik és jóval érettebb a koránál. Ez lehet az oka annak, hogy idősebb párt választott magának. A bíróság egy hosszas tárgyalássorozat után kijelentette, hogy ugyan ez a kapcsolat nem elfogadott és valószínűleg a közösségük ki fogja őket közösíteni, a törvény nem tiltja, hogy együtt legyenek, hiszen a lány már elmúlt 16 éves.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik