Közélet

A gyermekerőszakolót megtámadták, de ő is lebukott, mikor kiértek a rendőrök

A férfit az egyik áldozata házában támadták meg, kihívta a rendőröket, így bukott le. Kiderült, hogy egy csomó gyermeket megerőszakolt és gyermekpornót is készített velük.

A 35 éves Robert McGregor talán megúszta volna a büntetést, ha nem hívja ki a rendőröket egy edinburghi házhoz. Az őrült férfit az egyik áldozata rokona támadta meg, ezért volt szüksége segítségre. A rendőrség ezután átkutatta McGregor házát is, és a számítógépén 2000 fotót találtak gyerekekről, valamint 899 feltöltött videót is, amiket ő csinált és küldözgetett körbe a világon más pedofiloknak.

Letartóztatták, de hamar kiengedték óvadék fejében, azonban mikor elterjedt a hír, hogy gyerekeket erőszakolt meg, egyre több áldozat került elő. A rendőrök azt is kiderítették, hogy módszeresen beférkőzött a családok életébe, elnyerte bizalmukat, majd megerőszakolta a gyermekeiket, mikor már egyedül merték hagyni vele a szülők a kicsiket.

McGregor bűnösnek vallotta magát három rendbeli gyermek ellen elkövetett szexuális erőszak és gyermekpornó készítés vádjában. Ha elítélik, akár életfogytiglant is kaphat.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik