Közélet

Vérmérgezést kapott a bimbópiercingtől, le kellett venni az egyik mellét

A 33 éves nő nagyon rosszul döntött, mikor piercinget csináltatott a mellbimbójába, ugyanis véletlenül kitépte az ékszert, és mint kiderült, vérfertőzést kapott tőle.

A 33 éves Nikki Belza egy vagyont költött a mellműtéteire. A legutóbbi után döntött úgy, hogy egy piercinget is csináltat, hogy teljes legyen a kép, azonban egy alkalommal véletlenül kirántotta azt a mellbimbójából, amivel eleinte nem is volt gond, a seb szépen begyógyult. Egy reggel viszont erős fájdalomra ébredt, és később a munkahelyén, egy Las Vegas-i bárban összeesett. Azonnal kórházba szállították, és az orvosok derítették ki, hogy a baleset miatt vérmérgezést kapott, ami akár halálos is lehet, így el kellett távolítaniuk a bal melléből az implantátumot.

“Abszolút sokkot kaptam a diagnózistól, mert benne volt a pakliban, hogy ezt nem is élem túl. Most az egyik oldalon ugyan teljesen lapos vagyok, de legalább meggyógyultam. Hihetetlen, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint egy piercing, ekkora bajt tud okozni” – mondta Belza.

A nő fél éven belül új implantátumot szeretne, de most még a felépülésre koncentrál.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik