Közélet

A kegyetlen gyermekerőszakoló megosztotta a videóit más pedofilokkal

Végre leleplezték a pedofilt, aki kisfiúkat erőszakolt meg, amiről videót is készített. A beteg felvételeket pedig elküldte más gyermekmolesztálóknak is.

A 35 éves edinburghi Robert McGregor egy életre megsebezte áldozatait. Ráadásul nem is akárhogy követte el borzalmas tetteit a gyerekek ellen. Lassan, számítóan beférkőzött a családok életébe, elérte, hogy bízzanak benne és merjék vele kettesben hagyni a gyerekeiket a szülők. McGregor minden alkalommal videóra vette az erőszakot, és ez egészen 2001 óta tartott, a gépén 900 felvételt találtak. Ezen a héten a bíróságon minden vádpontban bűnösnek vallotta magát 20 rendbeli gyermek ellen elkövetett nemi erőszakban és gyermekpornó készítésében, és akár életfogytiglani büntetésre is számíthat.

A videókat Amerikában, Németországban és Csehországban is letöltötték, és a felvételek a legbrutálisabb gyermekpornó kategóriájába tartoznak. Néhány áldozat nem tűnik többnek egy évesnél sem.

A férfi fotójával elárasztották az internetet, és várják az esetleg felbukkanó áldozatok jelentkezését, akik után még nem szabtak ki büntetést rá. A tárgyalást januárban folytatják, akkor kerül majd sor az ítélethirdetésre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik