Közélet

A lány annyira rettegett a tinderes pasitól, hogy inkább a halálba ugrott az erkélyéről

A lány utolsó pillanatait szelfiken örökítette meg a kegyetlen férfi, akit azzal vádolnak, hogy miatta halt meg a fiatal nő.

A 26 éves Warriena Wright a félmeztelen Gable Tostee-vel pózol a fotókon, de a lányon látszik, hogy meg van rémülve. A pár Tinderen keresztül ismerkedett meg, majd a lány elment a férfi lakásába Új-Zélandon, Brisbane-ben. A 30 éves Tostee ártatlannak vallotta magát az előzetes tárgyaláson.

Wright a férfi 14. emeleti lakásának erkélyéről zuhant ki, és a helyszínen szörnyethalt. Videófelvétel bizonyítja, hogy az elején még jól érezték magukat, de Tostee elkezdett kegyetlenkedni Wrighttal, ordibáltak és veszekedtek. Egy ponton a férfi megfenyegette, hogy kilöki az erkélyről. Kirángatta maga után, és utána már nem hallani semmit a felvételen. Előkerült egy fotó, amin látszik a lány lába, ahogy lefelé lóg az erkély széléről. Később az is kiderült, hogy Tostee előzőleg fojtogatta és ütötte Wrightot, és a lány az erkélyt látta az egyetlen menekülési útvonalnak, ezért mászott ki a korláton, miután a férfi kirángatta oda.

A ház egyik lakója hívta ki a mentőket, aki végignézte a zuhanást. A tárgyalás körülbelül nyolc napig fog tartani, így még azt nem lehet tudni, mekkora büntetésre számíthat a férfi.

Daily Mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik