Közélet

A drogos anya végignézte, ahogy megerőszakolják és megölik a 10 éves lányát

A kicsit is bedrogozták metamfetaminnal, majd az anya végignézte, ahogy az unokatestvére megerőszakolja, megöli és megcsonkítja a 10 éves kislányt.

Victoria Martenst augusztus 23-án gyilkolták meg, egy nappal a születésnapja után az amerikai Albuquerque-ben. Anyja, a 35 éves Michelle eredetileg tagadta, hogy köze volt lánya halálához. Azt mondta a rendőrségen, hogy a barátja unokatestvére, Jessica Kelley a gyilkos, de folyamatosan belezavarodott a történetbe, így végül kénytelen volt bevallani tettét. Az előzetes tárgyaláson kiderült, hogy a kislány segítségért könyörgött az anyjának, de ő nem figyelt oda rá.

Azt is bevallotta Michelle Martens, hogy hátradőlt és végignézte, ahogy a barátja, Fabian Gonzales és unokatestvére, Jessica Kelley megerőszakolják a gyermeket. Utána ő is szexelt Gonzalesszel. A nyomozók kiderítették, hogy a nő előzőleg neten keresett pasikat a lányának, mert szerette nézni, ahogy megerőszakolják.

Martens állítása szerint Gonzales szabadult meg a kislány holttestétől, amit egy takaróba csavarva találtak meg később. Martensnek gyermekrablás és bántalmazás miatt kell bíróság elé állnia, a férfi vádjai is ugyanezek, csak nemi erőszakkal kiegészítve. Kelley-nek ugyanezzel kell majd szembenéznie.

 

A tárgyalások jövő évben kezdődnek el.

Daily Mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik