Közélet

Sokkoló! Kamera rögzítette, ahogy a gyilkos bohóc megpróbál bejutni egy házba – Videó

Sokkoló felvételeket hozott nyilvánosságra egy család, amin az látszik, ahogy a gyilkos bohóc épp megpróbál behatolni az otthonukba egy hatalmas késsel a kezében.

Hajnali két óra körül történt a betörési kísérlet Texasban. A videón a bohócnak öltözött gyilkos odamegy a bejárati ajtóhoz és nyitogatni kezdi a kilincset. Teljes arcfestést viselt, narancssárga parókával. Mikor rájött, hogy az első ajtón nem tud majd bejutni, hátrament és ott próbálkozott. Kinyitotta a hátsó kaput és minden ajtón bepróbálkozott. Szerencsére mindent rendesen bezártak a tulajdonosok, ezért végül feladta és elment a helyszínről.

“Mikor reggel felkeltem, észrevettem, hogy nyitva van a kertkapu. Azonnal megnéztem a biztonsági kamera felvételeit, ekkor láttam meg, ahogy a bohócnak öltözött elmebeteg megpróbál bejutni a házamba. Biztos vagyok benne, hogy már nem élnénk, ha sikerül neki” – mondta a családfő, még teljes sokkban.

Az utóbbi időben egyre több hasonló esetet rögzítettek az országban. A bohócok embereket ijesztgetnek, gyerekeket riogatnak, és megpróbálják őket elrabolni. Egy esetben egyenesen az anyja kezéből akart egy bohóc kitépni egy kisbabát, de szerencsére a nőnek volt elég lélekjelenléte és jól elverte a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik