Közélet

Egy gyilkos bohóc megpróbált bejutni egy nő autójába

Egyre több ilyen esetet hoz nyilvánosságra a rendőrség, és gyakran biztonsági kamerák felvételeit is láthatjuk, ahogy bohócnak öltözött férfiak megpróbálnak bejutni idegenek házába, hogy aztán meggyilkolják őket.

Angliában egyre gyakoribbak az ilyen támadások. A legutóbbi bejelentés szerint egy bohócnak öltözött férfi megpróbált bejutni a 22 éves Shaniece Price autójába, miközben ő nyugodtan hajtott a városban. A férfi félelmetes maszkot és piros parókát viselt. A fiatal nő annyira megrémült, hogy kis híján karambolozott is. Price azt nyilatkozta, hogy a bohóc követte őt, mert megpróbált segítséget kérni egy közeli bárban. A férfi megállt az ajtóban és mereven bámulta a nőt, aztán végre elment. “Délután három óra volt. A bohóc meglátta az autómat és elkezdett rohanni felém. Nagyon megrémültem” – mondta Price.

A rendőrség elmondta, hogy sok esetben csak poénról van szó, de sosem lehet tudni. Az emberek rettegnek, és féltik a gyermekeiket is. Nem lehet tudni, pontosan hány támadó szaladgál az utcákon, ezért mindenkit óvatosságra intenek.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik