Közélet

A lány öngyilkos lett, mert azt hitte, nem akarnak neki segíteni a pszichiátrián

A lány súlyos problémákkal küzdött, és az alkoholhoz fordult vigaszért. Függősége egyre rosszabb lett, ezért kért segítséget egy pszichiátriai központtól, de azt hitte, nem akarnak neki időpontot adni, ezért túladagolta magát és belehalt.

Jordan Page-et először 13 éves korában szexuálisan bántalmazták majd 23 évesen is, ami miatt súlyos mentális problémákkal küszködött később. A 25 éves nő az alkoholhoz fordult, és függősége folyamatosan romlott. Funkcionális alkoholista volt, mert képes volt megtartani állását, tehát látszólag hétköznapi életet élt. Úgy érezte azonban, ha nem keres segítséget, hamar börtönben köthet ki, mert egyre több incidensbe keveredett.

Jordan a birminghami Pszichiátriai Intézethez fordult segítségért, azonban egy félreértés miatt úgy tűnt neki, hogy elutasították. Jordan hazament és elmondta a szüleinek, hogy megtagadták tőle a kezelést. Június 8-án ezért elment inni, majd az édesapja vitte haza a kocsmából. A lány ekkor felment a szobájába és túladagolta magát gyógyszerekkel és alkohollal. Az apja este 8 körül hívta a mentőket. Ekkor még eszméleténél volt, és nem akart kórházba menni, de rákényszerítették. Az éjszaka folyamán folyamatosan romlott az állapota, és nem sokkal éjfél előtt meghalt. A vizsgálatok kimutatták, hogy túladagolás miatt történt.

Az édesapja szerint Jordan impulzíven cselekedett, mert egyébként nem voltak öngyilkos hajlamai. Megijedt, mert azt hitte, börtönben fog kikötni, ezért szedett be annyi mindent.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik