Közélet

Egy pulóverrel folytotta meg a saját anyját egy férfi Kisorosziban

A 60 éves gyilkos így intézett el egy veszekedést.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 60 éves T. Tibor október 5-én, a délelőtti órákban veszekedni kezdett édesanyjával, annak kisoroszi családi házában. Az idős nő az ágyban feküdt, amikor a férfi mellé térdelt és egy pulóvert szorított az arcára. A sértett nem kapott levegőt, védekezni próbált, mire a fia letette a pulóvert.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Ezt követően felvette az ágyon lévő plédet, azt feltekerte és az édesanyja nyakára szorította, közben az idős asszonyt folyamatosan szidalmazta. Rövid idő elteltével a plédet elengedte, majd kiment a szobából, de az asszony fenyegetését ekkor is folytatta.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Néhány perc múlva visszament, az ágyra térdelt a sértett mellé és először a pulóverrel, majd a pléddel ismét fojtogatni kezdte. Pár perc elteltével abbahagyta a fojtogatást, felállt az ágyról és kiment a szobából.

A szentendrei rendőrök a férfit a bűncselekmény elkövetésének helyszínen elfogták. Előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, majd a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik