Közélet

Borzalmas! A fiú közölte az anyjával, hogy öngyilkos lesz, majd falnak hajtott az autójával

"Anya, meg fogom ölni magam" – mondta a fiú az édesanyjának, mielőtt hatalmas sebességgel szándékosan egy falnak csapódott.

A 22 éves Tom James Lewis a wales-i Penllergaerben június 7-én szaladt falnak az autójával. A fiatal egyébként súlyos depresszióban szenvedett. Tom az édesanyja kocsiját vitte el, miután veszekedésbe keveredtek, akit a vita hevében meg is ütött.

“Hatalmas sebességgel haladt, a semmiből tűnt elő. Egy lámpás kereszteződésben felgyorsított, majd falnak ütközött” – nyilatkozták a kiérkező rendőrök. A szemtanúk azt mondták, semmi jele nem volt annak, hogy fékezni akart, egyértelműen szándékosan tette. “Olyan hangja volt az ütközésnek, mintha bomba robbant volna” – mondta az anya, aki otthon hallotta az egészet.

A mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították a fiatalt. Az útviszonyok megfelelőek voltak, az idő is vezetésre alkalmas volt. Semmilyen féknyomot nem találtak, amiből azonnal megállapították, hogy Tom öngyilkosságot követett el. A halottvizsgálat antidepresszánsok nyomaira bukkant a szervezetében.

Mirror

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik