Közélet

Gyerekekkel szexelt az ápoló, felvételeket is készített róla

Legfiatalabb áldozata még csak öt éves volt. Több ezer képet és videót találtak nála, amiket gyerekekről készített, miközben egy helyi kórházban dolgozott ápolóként.

A 48 éves Philip Garvicant a rendőrség egy akció keretében kapta el pont képtöltögetés közben. Tavaly szeptemberben került börtönbe, miután a bíróság bűnösnek találta. Természetesen felfüggesztették az állásából is. Az eset az angliai Nottinghamshire-ben történt. Azokon a filmeken és képeken kívül, amiket ő készített, a rendőrség netről letöltött gyermekpornót és állatpornót is talált a számítógépén és DVD-ken az otthonában. 2010 és 2014 között 11 ilyen filmet vásárolt, és 2014 végén tartóztatták le.

Egy áldozatát a saját otthonában filmezett le, amit később feltöltött számítógépére. Azt is bevallotta, hogy számtalan tartalmat vásárolt Kanadából is. Minden vádat beismert, de azt állította, a szakmai életét és magánszféráját teljesen külön kezelte. “Olyan súlyos bűncselekményeket követett el, melyek ellehetetlenítik a szakmájában. Nincs enyhítő tényező” – nyilatkozták a rendőrök.

Daily Maily

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik