Közélet

Hátán vitte el eszméletlen áldozatát az MMA-harcos, akit később meg is erőszakolt

A kegyetlen férfi egy közeli parkolóházban és az otthonában is megerőszakolta a nőt, akinek később egy bocsánatkérő levelet is írt.

A 28 éves Rodolfo Ramirezt néhány napja vádolták meg két rendbeli emberrablással, három rendbeli nemi erőszakkal és egy rendbeli szexuális zaklatással, miután videó rögzítette, ahogy elcipelt egy nőt egy arizonai bárból, akit aztán többször megerőszakolt.

Az áldozat egy barátnőjével bulizott, ám míg a másik nő elment az autóért, addigra Ramirez már elrabolta az eszméletlen, 20-as évei közepén járó fiatalt. Az MMA-harcos állítja: ő nem rossz ember, ezt bizonyítandó még egy bocsánatkérő levelet is írt áldozatának.

Ramirez kihallgatásakor azt állította, nem állt kapcsolatban a nővel. Később ezt arra módosította, hogy látta, de nem tetszett neki eléggé, továbbá azt is tagadta, hogy szexuális kapcsolatban lettek volna, amit később szintén visszavont. Áldozata arra még emlékszik, hogy a bárban volt, illetve az is rémlik neki, hogy a parkolóban történt erőszak közben többször is elvesztette az eszméletét.

Ramirezt szerdán tartóztatták le, a bíró csütörtökön pedig már el is rendelt előzetes letartóztatását. A férfi szeptember 29-én áll majd újra bíróság elé.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik