Közélet

Egész családját elveszítette az apa, akit összevertek, feleségét és lányait pedig megerőszakolták a betörők

A család connecticuti házába 2007-ben hatolt be a banda, amely tagjait ugyan halálra ítélték, most mégis "csak" börtönt kaptak. Igaz, abból legalább 106 évet.

A connecticuti orvos házába 2007-ben tört be a két férfi, akik előbb baseball ütővel támadtak a családfőre, majd kikötözték a pincébe. A házat átkutatták és csak azután döntötték el, inkább a feleséget használják fel pénzszerzésre. Elvitték a bankba, hogy vegye fel a család összes pénzét, ám a nő hiába kért segítséget az ott dolgozóktól, a rendőrség túl későn ért a házhoz.

A házban aztán megerőszakolták a doki feleségét, miközben férje kikötözve hallgatta az egészet. A nőt aztán megfojtották, a férj ekkor tudott kiszabadulni és azonnal a szomszédba rohant segítséget kérni. A betörők közben megerőszakolták a házaspár 11 éves lányát is, majd őt és a nővérét ágyhoz kötözték, leöntötték benzinnel és felgyújtották a házat.

A brutális támadókat 2010-ben és 2011-ben halálbüntetésre ítélték, a fordulat azonban 2012-ben jött: Connecticut államban betiltották a halálbüntetést, így a két férfi is megúszta a halált. Az egyik támadó tárgyalása a napokban zárult le, őt hatszoros életfogytiglanra és 106 évre ítélte a bíró. Az azóta újraházasodott férfi és megölt feleségének családja szomorúnak tartja az ítéletet.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik