Közélet

Horror: egyenként mészárolják le az aligátorokat a kétéves gyerek után kutatva

Nincs vége az Orlandót sújtó horrornak, ezúttal egy kisgyermeket ragadt el egy aligátor a népszerű Disney World közelében.

A hatóságok eddig négy állatot öltek meg, de még mindig nem találják annak a gyermeknek a holttestét, akit kedd este ragadott el egy aligátor az orlandói Disney World egyik hotelje közelében. A kisfiú a turisták körében rendkívül népszerű “Seven Seas” lagúna közelében játszott, amikor az állat elkapta. A gyermek apja hiába küzdött, már nem tudta megmenteni fiát.

disney

A hatóságok addig nem adják fel, amíg meg nem találják az állatot, de figyelmeztették a családot: a tapasztalatok szerint sok jóra nem számíthatnak. A csodában persze lehet bízni, de fel kell készülni a legrosszabbra is – mondták. A ragadozót jelenleg is több mint 50 rendőr keresi. A helyiek csak remélni tudják, hogy végre megszakadnak a borzalmak, amelyek a városukat sújtják (a napokban Orlandóban lőtték le a The Voice egyik énekesnőjét, illetve egy fegyveres is a város egyik melegbárjában mészárolt le több mint 50 embert – A Szerk.).

(The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik