Közélet

Ovis kora óta molesztálta nevelt lányát a beteg férfi

Az aberrált férfi többször is befeküdt az óvodás gyerek mellé az ágyba, akit kezdetben csak simogatott, később azonban már többet akart.

Szexuális kényszerítés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba került egy Zalasárszegen élő férfi, aki több mint tíz éven át rendszeresen molesztálta nevelt lányát – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán. Pirger Csaba a Zalai Hírlap információját megerősítve elmondta: az 50 éves férfi 2004-ben lett élettársa az akkor hatéves kislány édesanyjának. A férfi az óvodás gyerek mellé többször befeküdt az ágyba, simogatta; a rendszeressé váló molesztálás később odáig fajult, hogy a felső tagozatossá lett kislányt már hetente arra kényszerítette, hogy kielégítse.

A férfi ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés miatt indult nyomozás. A rendőrök még szombaton vették őrizetbe, a nyomozási bíró kedden rendelte el előzetes letartóztatását.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik