Közélet

Az utcán gyújtotta fel volt barátnőjét az őrült fiú

Még a sokat látott római rendőröket is megdöbbentette az a fajta brutalitás, amivel a férfi "kivégezte" az egyetemista lányt.

A 27 éves Vincenzo Paduano vasárnap gyújtotta rá a fiatal lányra annak kocsiját, majd mikor a 22 éves Sara Di Pietrantonio valahogy elmenekült, üldözőbe vette és egy öngyújtóval őt magát is felgyújtotta. “Ennél kegyetlenebb dolgot még nem láttam, pedig már 25 éve vagyok a pályán” – mondta Luigi Silipo, a nyomozást vezető rendőr. Az elfogott férfi először mindent tagadott, de a nyolcórás kihallgatás végére sikerült kicsikarni belőle az igazat. Ekkor derült ki: Paduano nem bírta elviselni, hogy a lány szakított vele.

Fotó: Sara Di Pietrantonio/Facebook
Fotó: Sara Di Pietrantonio/Facebook

Vasárnap aztán kocsijával követte volt barátnőjét, akit leszorított az útról, majd a lány autójába ülve szétlocsolt egy üveg alkoholt. A lány az égő autóból még ki tudott ugrani, de száz méter után utolérte őt a szörnyeget, aki végül felgyújtotta az alkohollal áztatott nőt is. A térfigyelő kamerák felvételei szerint két autó is elhajtott az égő és fájdalmában ordító lány mellett, de egyik sem állt meg segíteni rajta.

(Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik