Közélet

Részegen dobálta a kisgyerekét egy fiatal apuka, az utolsó dobásnál már nem kapta el

Ráadásul a gyerek anyjával is összeveszett, akinek beleharapott a fejébe.

A Heol.hu számolt be egy bírósági eljárásról, amely azután indult, hogy egy Pétervásárán élő fiatal férfi tavaly szeptember 30-án egyéves kisgyerekével játszott. A 20 éves apuka kézbe vette a babát, kétszer eldobta, majd elkapta, de ez harmadszorra már nem sikerült, a kicsi másfél méter magasból, az apától majdnem két méterre esett a földre. A baba a homlokán és az orrán szenvedett zúzódást, szerencsére maradandó sérüléseket nem szerzett, de az apa ellen eljárás indult.

A portál beszámolója szerint az ügyben indult nyomozás során kiderült, hogy furcsa dolgok történtek a szerencsétlen eset után. Az anyuka a síró kisgyereket kivitte a lakásból, de a férj utánuk ment, és elkezdtek veszekedni, magához akarta venni a picit. Mivel nem kapta meg, beleharapott az asszony fejébe, akinek a haja egy részen így kiszakadt.

Az apát beküldték a felesége rokonai, de befelé menet még egy bozótvágóval bezúzta az ajtó üvegét.  “Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés, valamint ezzel halmazatban felfegyverkezve megvalósított garázdaság bűntettével vádolja a fiatal felnőtt apát” – tudatta a Heol.hu.

(Heol.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik