Közélet

Nem fogja elhinni! Egy hullaház fagyasztójában ébredt fel a lengyel férfi, akiről az orvosok azt hitték, hogy halott

Kegyetlenül berúgott a lengyel fiatal, a mentősök szerint megállt a szíve, de valami mégis visszahozta őt az életbe.

Egy Kamienna Góra nevű lengyel településen a barátaival iszogatott Kamil, aki annyira berúgott, hogy a vodkázás során végül teljesen kiütötte magát, mentőt kellett hozzá hívni. A 25 éves férfi szíve leállt, az orvosok pedig halottnak nyilvánították, így Kamilt bevitték a hullaházba.

A hullaház egyik munkatársa arra lett figyelmes, hogy valaki dörömböl az egyik hűtő ajtaján. Kiderült, hogy a halottnak hitt férfi az, aki időközben feléledt. A fiatal első kérése egy pokróc volt, mert teljesen kihűlt a teste.

És itt jön a csattanó: a brit Daily Mail szerint Kamil a saját lábán ment ki a hullaházból, ráadásul nem is akárhová, vissza a haverjaihoz folytatni a bulit.

Tavaly egy hasonló eset történt Oroszországban, ahol a korábban szintén bulizó férfi a hullaházban találta magát. A biztonsági őr hallotta meg, hogy valaki dörömböl a hűtő ajtaján. 2011-ben pedig egy 91-es éves lengyel nő töltött 11 órát a hullaház hűtőjében, mielőtt a személyzet észlelte volna, hogy valaki mozog a hullazsákban. A néni ezután kapott egy tál meleg levest és két palacsintát.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik