Közélet

Kis híján lefejezte a főnökét a munkás, amiért a férfi kirúgta őt

A férfi trehány munkát végzett, amiből a főnökének egy idő után elege lett, és elküldte őt. A munkás ezen felhúzta magát, és fejszével támadt a vállalkozóra.

A 41 éves borsodi férfi évekig dolgozott egy vállalkozónak segédmunkásként, azonban túl trehány munkát végzett, és egy idő után a munkaadójának elege lett ebből. 2015 decemberében rúgta ki a főnök a férfit. Ő ezen felhúzta magát, és egy fejszével a kezében odament a vállalkozó házához, hogy megölje. A támadó egyből a volt főnöke nyakára célzott a fejszével, de a férfi a kezével hárította a csapást. Ezután dulakodni kezdtek, és az áldozat segítségért kiáltott, mire megjelent a szomszéd. Ez elijesztette a segédmunkást, aki elmenekült, de aztán később feladta magát.

A vállalkozónak a fejszecsapástól a csuklója sérült meg, úgy, hogy az orvosok szerint nem fog teljesen meggyógyulni. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat a segédmunkás ellen, és börtönbüntetés kiszabását, valamint a közügyektől való eltiltását indítványozta.

ugyeszseg.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik