Közélet

Egy budapesti szexbarlangban ölték meg a brit férfit

Egy biztonsági kamera rögzítette, ahogy a 36 éves férfi egy prostituálttal az oldalán besétált a szexbarlangba. A nő később egyedül távozott a helyről, a brit férfi holttestét pedig a lépcsősor alján fedezték fel nadrág és cipő nélkül.

Paul Bush valószínűleg gyilkosság áldozata lett. Egy részeg este után fizetett egy prostituáltat, aki elvitte a szexbarlangba. A biztonsági kamera rögzítette, ahogy hajnali 2 körül együtt bemennek a helyre, nem sokkal később a nő pedig egy másik férfi és nő társaságában távozott onnan. Bush félmeztelen holttestét hat óra elteltével találták meg.

A halottvizsgálat szerint a férfinak belső vérzése volt, valamint eltort a nyakcsigolyája, több bordája és a koponyája is. Ezek a jelek arra utalnak, hogy nagyon magasról zuhanhatott le. A rendőrség nem zárja ki az idegenkezűség lehetőségét. A brit rendőrség azt is elmondta, hogy a magyar kollégák nem voltak valami segítőkészek, valamint képtelenek voltak eddig a prostituált és két társa nyomára bukkanni. A nyomozás folytatódik.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik