Közélet

A kegyetlen férfi telefonkábellel fojtogatta barátnőjét, miközben megerőszakolta

A férfi egy sor kegyetlenséget követett el 20 éves barátnője ellen, akinek csak csodával határos módon sikerült kimenekülnie barátja lakásából.

A 32 éves Coutrney Hutchinson meghívta a lakásába barátnőjét, majd mikor a nő odaért, a férfi azonnal rátámadt. Magukra zárta a lakást és először ütni és rúgni kezdte, majd ráerőszakolta, hogy vacsorázzon meg, mielőtt lefekszenek. Reggel ugyanott folytatta, ahol abbahagyta. Eltört egy széket, a lábaival pedig a nő hasát ütötte, majd a hajánál fogva végigvonszolta a lakáson és egy telefonkábellel fojtogatta, majd megerőszakolta. Ezután felmelegített egy vasdarabot, amivel nyomokat égetett áldozata bőrébe. A három napos kegyetlenkedésnek az vetett véget, hogy egy óvatlan pillanatban a barátnője ki tudott menekülni az utcára úgy, ahogy volt, meztelenül.

A férfit családon belüli erőszakkal vádolták meg, és egy életre felkerült a szexuális bűnözők listájára is. A nőt több mint 40 sérüléssel szállították kórházba. Eltört az orra, az arccsontja, kiugrott a válla és tele van égési és szúrt sebekkel is. A nő a tárgyaláson elmondta, hogy a férfi a harmadik napon közölte vele, hogy másnap meg fogja ölni.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik