Közélet

A tininek viszonya volt a tanárával, de most ő is börtönbe került rablás miatt

A tinit még 16 évesen csábította el a tanárnője, akit akkor elítéltek. A fiút ezután egy nő fogadta be, akit hálából kirabolt.

A most 19 éves Gary Ralston pityergett a mai ítélethozatalkor, mikor megtudta, hogy négy évre leültetik, amiért kirabolta a 49 éves Marion Bowmakert, aki befogadta a házába a skóciai Stirlingshire-ben. A nő három évvel ezelőtt fogadta be az otthonába a fiút, mert hatalmas botrány volt körülötte, amiért viszonya volt a tanárnőjével. A nő így próbálta megvédeni az akkor még tinikorú fiút a nyilvánosságtól.

Ralston egy 25 éves haverjával tört be a nő házába, és még maszkokat is viseltek, hogy az áldozat ne ismerhesse fel őket. A két fiatal berontott az épületbe, majd bántalmazták az ott élő nőt, végül szétverték egy baltával a bútorokat. Három telefont, kevés készpénzt és egy Playstation 4 konzolt nyúltak le. A két fiatalt persze hamar elkapták, és ugyan először tagadtak minden vádat, de a bizonyítékoknak köszönhetően meg tudták őket vádolni. Négy évre ültették le Ralstont.

Daily Mail

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik