Közélet

Ez a hétmérföldes kretén megpróbált kirabolni több dohányboltot

Pénteken valamivel 14 óra előtt először egy Víztorony téri, majd egy Budapesti körúti dohányboltba ment be egy tolvaj Szegeden, ahol az eladókat egy késsel megfenyegette, dohányterméket és a bevételt követelte. Egyik helyen sem járt sikerrel, követelését az eladók nem teljesítették, a férfi az üzletekből elmenekült. Végül egy Csillag téri üzletben a fenyegetés hatására az eladó dohányárut adott át részére, amit az elkövető elrakott és távozott. Az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek az elkövetőről.

https://www.youtube.com/watch?v=o2PJW1Zvj4w

Az 50-60 év közötti férfi 165-170 cm magas, őszes hajú és borostájú, kopaszodó. Testalkata átlagos, kissé pocakos. Az elkövetéskor barna kabátot, alatta kék pólót, barna cipőt, valamint egy sötét színű, oldalán világos csíkos nadrágot viselt.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik