Közélet

Börtönben a nő, aki egy parkban felejtette éjszakára a kisbabát, annyira részeg volt

A kicsi hét órán keresztül bekötve feküdt a babakocsiban, ami ráadásul felborult. A gyermek orra és szája tele volt homokkal, mikor rátaláltak.

Sem kabát, sem takaró nem volt a kicsin, amikor egy férfi megtalálta kora reggel az angliai Blackpoolban. A 44 éves Julie Gillnek kellett volna vigyáznia a babára, de inkább elment inni a barátaival, a babakocsiról pedig teljesen megfeledkezett. Mint kiderült, Gill már otthon is vodkával kezdte a napot, aztán végigjárta a kedvenc kocsmáit is. Éjfélkor vált el a barátnőitől, és ekkor még nála volt a gyermek is. A következő négy óra teljesen kiesett neki. Hajnali 4-kor csengetett be az egyik szomszédjához azzal, hogy elvesztette a kulcsait, de a babakocsi már nem volt vele.

A kutyáját sétáltató férfi reggel 7-kor akadt rá a kicsire. “Megtámadhatta volna egy kóbor kutya vagy egy róka is, de akár egy gyermekrabló kezei közé is kerülhetett volna. Mivel fejjel lefelé volt, a fulladás veszélye is fennállt. Óriási szerencse, hogy nem esett baja” – mondta a megmentő.

Gill azt mondta, úgy emlékszik, hogy megtámadták, de nem biztos benne. A bíróságon bűnösnek vallotta magát gyermekbántalmazás vádjában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik