Közélet

Az osztálykiránduláson szexelt diákjával a házas tanárnő

A 36 éves tanárnő az elmúlt három hónapban egy sor szexuális bűncselekményt követett el legalább két kisfiúval szemben, beleértve azt az aktust is, ami az osztálykiránduláson történt.

A nő öt alkalommal érintett meg egy kisfiút, majd kétszer szexet kezdeményezett vele, egy másik, 16 éven aluli fiúval pedig üzeneteket váltott azzal a céllal, hogy megbeszéljenek egy találkát.

Az ügyész azt nyilatkozta, hogy a nőt több rendbeli szexuális zaklatással vádolják, a vádalkut a tanárnő visszautasította. A tárgyalások jövő hónapban kezdődnek majd el, a vádlottat óvadék fejében szabadon engedték. A per kezdetéig a nő nem mehet az iskola közelébe, és nem veheti fel a kapcsolatot volt kollégáival sem. Ezen kívül egy szociális munkás felügyelete nélkül nem tartózkodhat 16 évnél fiatalabb gyerekek környezetében.

Az elkövető egyébként házas, és kisgyermekei is vannak, ezért az ügy óriási port kavart. A tanár eddig az angliai warwickshire-i általános iskolában teljesített szolgálatot, de természetesen azóta már felfüggesztették állásából.

Daily Mail

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik