Közélet

“A k…a anyádat, átmegyek rajtad!” – Börtön várhat a migránsok közé hajtó magyar kamionosra

Az ügyészség most emelt vádat a magyar férfi ellen, aki tavaly ősszel a migránsok közé hajtott Franciaországban, ezt fel is vette és feltöltötte az internetre. A sofőr tagad, szerinte csak "kikerülési manővert" hajtott végre.

Gusztustalan káromkodásba kezdett és a francia autópályát ellepő menekültekre húzta kamionja kormányát egy magyar férfi még tavaly ősszel. Ez úgy derült ki, hogy a manővert feltöltötte az internetre.

https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A

Ezután eljárás indult vele szemben Magyarországon. A füzesabonyi kamionossal szemben az Egri Járási és Nyomozó Ügyészségen indítottak eljárást. Konkoly Thege László szóvivő csütörtökön arról tájékoztatta a Heol.hu-t, hogy most készültek el a vádirattal, a férfit már korábban elítélték kábítószer-használat miatt, most felfüggesztett börtönt kér rá az ügyészség, a jogosítványát is elvehetik.

A sofőr egyébként tagadja, hogy direkt hajtott volna a migránsok közé, azt állítja, hogy nem direkt húzta rá a kormány a Calais-nál az autópályán közlekedőkre, csak “kikerülési manővert” hajtott végre.

(Heol.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik