Közélet

Nekiment a rendőrnek, majd ámokfutásba kezdett egy menekülő autós Makón

Nem állt meg az intézkedő rendőrnek egy férfi Makón, vélhetően azért, mert félt hogy lebukik, ugyanis saját gyártmányú rendszámtáblával közlekedett.

A Makói Rendőrkapitányság közlekedési járőre vasárnap délelőtt Makón, a Kertész és az Aradi utca kereszteződésénél akart ellenőrizni egy makói férfit, aki autójára egy olyan rendszámtáblát rakott fel, amelyet saját maga barkácsolt.

Amikor a gyanúsított meglátta a rendőrt, gázt adott, majd a jármű visszapillantó tükrével elsodorta az egyenruhást. A rendőr 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi ezután autójával átszáguldott a városon, majd a 43-as főút kiszombori körforgalmánál állt meg, miután lehajtott az útról. A rendőrök ott fogták el őt.

Az ámokfutó ellen közúti veszélyeztetés egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt indult ellene eljárás. De ennyivel nem úszta meg az idióta, hiszen az intézkedő egyenruhás elleni akciója miatt a rendőrség feljelentést tesz az ügyben hatáskörrel rendelkező Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségen.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik